Du er her:  / Film trailers / Praktikanten

Praktikanten

post by related

Relaterede indlæg

Da den 70 år gamle enke Ben Whittaker – som bliver spillet af Academy Award vinder Robert De Niro – endelig bliver pensioneret, finder han hurtigt ud af, at det ikke er det mest spændende og livsbekræftende erhverv. Han vælger derfor at gribe muligheden, da den byder sig, og han starter derfor som senior praktikant på et online modesite, som er stiftet og drives af Jules Ostin – spillet af Oscar-vindende Anne Hathaway.

 

Om filmen

I Praktikanten følger du den 70-årige Ben, som ikke vil leve den normale pensionist rutine, da han stadig føler, at han har masser af byde ind med på arbejdsmarkedet. Han starter som senior praktikant hos Jules Ostin på et online modesite, hvor miljøet og mennesker er noget helt andet end hvad han har været vant til at arbejde med hele sit liv. Han ender med at blive Jules’ fortrolige ven og mentor og historien er meget simpel, men slående. Veteranen Ben bringer pludselig den ro og stabilitet ind i Jules’ liv, som hun ellers ikke har haft, på grund af det moderne, hektiske og utroligt krævende erhvervsliv. Både Robert De Niro og Anne Hathaway spiller fantastisk og de formår at skabe en perfekt dynamik, som til tider godt kan ramme lige i hjertet.

Hvis du søger en varm og hjertefølt film med masser af humor og personlighed, så er Praktikanten uden tvivl et kig værd. Direktøren Nancy Meyers formår virkelig, at projektere synergien fra to forskellige generationer ind i et varmt og underholdende sammenspil, som giver filmen en helt unik ’feel good factor’.

Så skynd dig at booke plads i biografen til noget kvalitetsunderholdning.

 

Se traileren her

Billede: david_shankbone

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]