Du er her:  / Film trailers / The Martian

The Martian

post by related

Relaterede indlæg

Hvad ville du gøre, hvis du som astronaut var fanget på Mars med lige præcis nok forplejninger til at kunne overleve i 31 dage?

I eventyr-, drama- og sci-fi-filmen ”The Martian” – baseret på bogen af samme navn fra 2011 af Andy Weir, som blev relanceret i 2014 af Crown Publishing – er astronauten Mark Watney – spillet af Matt Damon – på en mission til Mars, som går grueligt galt på grund af et voldsomt stormvejr, som ender med at efterlade Watney, strandet helt alene på Mars, imens resten af missionens besætning er af den overbevisning, at han er omkommet. Her befinder Watney sig altså i noget af en kritisk situation, hvor hans eneste løsning er, at udfolde sin videnskabelige opfindsomhed.

Watney er fanget på en planet, hvor intet gror. Hvis en anden mission skulle nå op til ham, ville det tage fire år og han har kun forplejninger nok til at overleve i 31 dage. Han har ingen måde at kontakte jorden på og bliver nød til at skabe nok mad til, at overleve i mere end fire år. Det hjælper ham dog ikke det store, hvis ikke han også får skabt kontakt til jorden på mirakuløs vis, så de kan se, at han stadig er i live.

Mange millioner kilometer væk befinder NASA og dets hold af internationale videnskabsmænd sig, og disse videnskabsmænd kommer på overarbejde, når de bliver kontaktet af Watney – pludselig skal de ud på den største og mest risikable redningsmission, i forsøget på at bringe Marsbeboeren Watney tilbage til jorden igen. Imens historien om den helt umenneskelige tapperhed bliver bragt i spil i pressen, begynder folk at samles i flok for at støtte Watney’s sikre tilbagekomst.

Filmen har premiere i danske biografer fra i dag d. 8. oktober 2015 og du finder den officielle trailer her:

Billede: NASA on The Commons

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]