Du er her:  / Film trailers / Filmnyt / Entourage The movie

Entourage The movie

post by related

Relaterede indlæg

Filmstjernen Vincent Chase er tilbage for fuld skrue med hele hans slæng, E, Drama og Turtle. De har teamet op med deres super agent, Ari Gold, som nu er blevet leder af Time Warner studios, og sammen begiver de sig ud i et utrolig risikabelt projekt, som samtidig vil fungere som Vince’s debut som direktør.

 

Det handler filmen om

Filmen starter hvor den anmelderroste og populære TV-serie slap. Vince bliver tilbudt en rolle af sin tidligere agent og ven, Ari Gold, som nu sidder i den mest magtfulde position i Hollywood. Han takker ja, med den betingelse, at han må være med til at instruere filmen, og her starter det mest risikable sats som Vince og Ari nogensinde har lavet. Man følger Vince og hele hans entourage både i det professionelle og personlige under hele forløbet og der er selvfølgelig masser af luksuriøse og ekstravagante fester, underholdning, intriger, den helt unikke dynamik i mellem hele slænget og selvfølgelig en masse guldkorn – specielt fra Johnny Drama, som altid er god for en underholdende og lettere upassende kommentar eller to.

Filmen har udover hovedpersonerne Adrian Grenier (Vince), Kevin Connolly (Eric), Kevin Dillon (Johnny Drama), Jerry Ferrara (Turtle) og Jeremy Piven (Ari Gold), masser af andre større navne med i mindre roller, så som Jessica Alba, Calvin Harris, Liam Neeson, Ronda Rousey, Pharrell, David Spade og mange flere.

Så om du i forvejen er fan af serien eller slet ikke har set den, så vil du ikke gå glip af denne film, der byder på masser af action og underholdning. Harr du endnu ikke set serien og har masser af fritid, så er det bare om at starte fra en ende af – det vil du ikke fortryde!

Her får I traileren:

God fornøjelse!

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]