Du er her:  / Anbefalinger / Danske klassikere, når de er bedst

Danske klassikere, når de er bedst

post by related

Relaterede indlæg

Der er altså noget over en god, dansk film. Her kender vi for det meste alle sammen skuespillerne, og når vi snakker om de helt gamle klassikere, så er det tit nogle, som vi har set før, men som vi til gengæld kan blive ved med at se igen og igen. Det er som regel nogle film, som kan samle hele familien.

Når man snakker om danske klassikere, så er det både de helt gamle som ”Olsen-Banden” og ”Dirch Passer filmene”, men det er også de nye som ”Klovn filmene” og ”Fasandræberne”. Det er alt sammen film, som vi alle sammen kender og burde se, hvis ikke allerede vi har gjort det.

Filmaften – Hvad skal du vælge?

Hvis du har sådan en aften, hvor du har lyst til at se en af klassikerne, så kan det være svært lige at vælge hvilken, det skal være. Det er her, at Dirch Passer filmene er et rigtig godt bud. Langt de fleste af os kender den folkekære skuespiller og komiker, Dirch Passer.

Dirch Passer har indspillet omkring 100 film, så der er nok at tage fat i på en filmaften. I hans film er det særligt hans karakteristiske latter og fysiske komik, som er fremtrædende. Det er nogle film, som hele familien kan være med på.

Se dem hos BLOCKBUSTER

På BLOCKBUSTER kan du se en lang række af Dirch Passers film. De kan både lejes og købes, så du undgår at købe et abonnement, hvor du betaler for alt det, du ikke ser. Hos BLOCKBUSTER betaler du præcis for, hvad du ser og ikke mere. Filmene kan ses på alle enheder, dvs. PC, Mac, Tablet, Smart TV og Smartphone. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at sætte en dansk klassiker på, som hele familien kan være med på.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]