Du er her:  / Anbefalinger / Harry Potter – Et magisk eventyr

Harry Potter – Et magisk eventyr

post by related

Relaterede indlæg

For alle dem, som endnu ikke har set Harry Potter-filmene, så skal det siges, at det er en samling film, som indeholder både drama, eventyr, magi, romantik og en helt masse spænding. Alle dem, som allerede har set serie ved godt, at det er en ægte klassiker, som kan ses mange gange.

Serien startede som 7 bøger skrevet af J.K. Rowling, som fik idéen til bøgerne på en togtur. I serien fik toget også en central rolle, og endte ud som ”Hogwartsekspressen”, som er det tog, som fragter alle troldmænd og hekse fra den virkelig verden til den magiske verden med fabeldyr, tryllestave, spøgelser og meget mere.

Alle burde se Harry Potter

J.K. Rowling har formået at få skabt en serie, som kan og burde ses af alle. Filmene fanger både børn, unge og voksne. Det er sådan en film, som du kan se som et maraton med enten dine venner eller familie. Historien tager udgangspunkt i den unge Harry Potter, som opdager, at han er troldmand.

Herefter følger vi hans rejse fra barn til voksen, og fra uerfaren troldmand til stærk og magtfuld troldmand. Vi følger hans kamp imod den mest magtfulde troldmand, Lord Voldemort, som forsøgte at dræbe Harry som spæd. Vi er med på hans sårbare og triste stunder, men også de allermest lykkelige.

Harry Potter film er meget mere end bare en fortælling om troldmænd og hekse, som bruger magi. Det er en fortælling, som indeholder drama, stærke venskaber, kærlighed og en helt masse frygt. Igennem historien bliver Harrys venskaber kun stærkere, og de bliver altafgørende for hans liv og overlevelse.

Se Harry Potter på BLOCKBUSTER

På BLOCKBUSTER har vi samlet alle 8 Harry Potter film til dig, så nu er der ingen undskyldning for ikke at begynde på et filmmaraton med dine venner. Alle film kan både lejes og købes alt afhængig af dit behov.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]