Du er her:  / Kendisser / Zac Efron er pumpet til Baywatch

Zac Efron er pumpet til Baywatch

post by related

Relaterede indlæg

Når man spiller side om side med Dwayne “The Rock” Johnson må man step up sit game, og det er netop hvad hjerteknuseren Zac Efron, kendt fra bl.a. High School Musical og Bad Neighbors har gjort.

Han blev kendt som den søde lille dreng med et ordentligt mellemrum mellem fortænderne, der udover at se sød ud også kunne spille glimrende skuespil, synge og danse. Men udseendemæssigt er der løbet meget vand under broen siden dengang.

 

En ung mand i topform

Zac Efron har i de seneste mange år været i fortræffelig form, og det har ofte været vist i de film han har medvirket i, hvor man da nødig skulle misse chancen for at flashe et vaskebræt på en af Hollywoods mest populære unge, mandlige skuespillere.

 

Toptunet fysik

Nu har den populære stjerne dog taget sin fysik til næste niveau, i forbindelse med optagelserne til sin rolle i filmatiseringen af hitserien Baywatch, hvor han altså spiller sammen med muskelbundtet Dwayne Johnson. Og en ting er vist sikkert, det er nok en film der skal trække et større kvindeligt publikum til biograferne, om end den næppe kommer til at opnå samme berømmelse og popularitet som selve tv serien.

 

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]