Du er her:  / Kendisser / Katie Holmes på tv-skærmen

Katie Holmes på tv-skærmen

post by related

Relaterede indlæg

Den uskyldigt udseende kvinde der blev kendt i Dawsons Creek, og som til manges undren giftede sig med skuespilleren Tom Cruise. Kvinden hedder Katie Holmes, men hvem er Katie Holmes egentlig?

Katie holmes er en amerikansk skuespiller, hvilket jeg godt vidste, og hun blev kendt for sin rolle som Joey Potter i tv serien “Dawsons Creek, hvad jeg egentlig godt kunne huske da jeg læste det. Hun spillede rollen som Joey Potter fra 1998 til 2003. I 1998 vandt hun en MTV Movie Award i kategorien, best “Best breakthrough performance” for sin rolle i thrilleren “Disturbing Behavior”.

Ægteskabet med Tom Cruise og fødslen af deres fælles barn, lagde en dæmper på karrieren, men nogle film blev det da til. Bl.a. filmen Jack and Jill. Efter bruddet med Tom Cruise er der igen kommet fart over karrieren. Både filmroller og tv roller er det blevet til.

 

Katie Holmes – hvad laver hun nu?

Også på modescenen kan man finde Katie Holmes. Hun har sit eget design og giver beauty tips i adskillige modemagasiner, heriblandt elle.dk. Og hun har noget at have det i. Katie Holmes er en meget smuk kvinde. Katie Holmes er ikke blot en talentfuld filmskuespiller, hendes virkelige talent kommer til sin ret når hun står på de skrå brædder. Hvor hun stadig indspillede film i ægteskabet med Tom Cruise, lagde hun fuldstændig teatret på hylden. Nu har hun igen gang i teaterkarrieren, og det er blevet hilst velkommen af teaterverdenen.

Katie Holmes er lige nu aktuel i fortsættelsen af tv miniserien “The Kennedys, after Camelot” hvor hun spiller Jackie Kennedy.

 

 

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]