Du er her:  / Filmnyt / Baywatch vender tilbage på skærmen

Baywatch vender tilbage på skærmen

post by related

Relaterede indlæg

14 år efter det sidste afsnit af serien Baywatch rullede over skærmen er det blevet bekræftet, at verdens mest populære tv serie (i følge Guiness Rekordbog) bliver til en film: Baywatch the Movie.

 

Disse skuespillere er med i Baywatch

Det var Baywatch der gjorde skuespillere som David Hasselhoff og Pamela Anderson til stjerner, men det er nu ikke dem der spiller hovedrollerne i filmen. Det er derimod stjerner som High School Musical hjerteknuseren Zac Efron, muskelbundtet Dwayne Johnson “The Rock” samt Alexandra Daddario kendt fra “True Detective” vi får fornøjelsen af. Hvem der ellers bliver en del af holdet venter vi spændt på at høre mere om.

I følge Pamela Anderson er der dog ikke den store glæde forbundet med filmen. Til The Guardian udtalte Pamela Anderson sig således:

No one appreciates the remakes.

Historien er dog anderledes for David Hasselhoff der rygtes at være tæt på at underskrive en kontrakt. Om det bliver en seriøs rolle som Mitch Buchannon er dog tvivlsomt, da “The Hof” i de senere år mest af alt har været en kende til grin i sine roller.

 

Det kommer filmen til at handle om

Som de fleste formentlig ved, så var omdrejningspunktet i Baywatch, livredderne på den populære strand Venice Beach i Malibu. Her følger man deres interne romancer og intriger, og naturligvis den dramatiske hverdag som livredder på en særdeles hektisk strand.

I filmen spiller Dwayne Johnson en alvorlig livredder der bliver tvunget til at spille sammen med den nye ballademager til livredder, Zac Efron, når de står over for en ond olie sheiks planer om at ødelægge stranden de arbejder på.

Der er endnu ingen udmeldinger om hvornår filmen skal have premiere, så vi venter i spænding på mere nyt omkring Baywatch the Movie.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]