Du er her:  / Filmnyt / En satirisk superheltefilm

En satirisk superheltefilm

Er du til superheltefilm, findes der heldigvis efterhånden et kæmpestort udvalg. Marvel hitter som aldrig før, og der kommer hele tiden nye film til. Superheltenes kræfter er forskellige, men ofte går handlingen på at redde verden. Det er sjældent dybt tænkte plots, men sådan er superheltefilm, og sådan skal de være.

Men kunne du godt tænke dig at se en superheltefilm, der er lidt ud over det sædvanlige? Så skal du se den fantastiske Deadpool. Deadpool er en superheltefilm, men den er dybt satirisk og spiller på en masse af de klicheer, der eksisterer i superhelteuniverset. Serien tæller to film; Deadpool 1 og Deadpool 2. Herunder får du en kort beskrivelse af de enkelte film.

Handlingen i Deadpool 1

Første Deadpool film er fra 2016. Vi følger Wade Wilson, som bliver diagnosticeret med uhelbredelig kræft, da han møder en mystisk fyr, der tilbyder ham en eksperimentel kur mod kræft. Han får indsprøjtet en væske, der indeholder et serum til at vække latente, mutante gener i kroppen. Han bliver helbredt for sin kræft, men på samme tid udsat for andre ting, som han desperat ønsker sin hævn for.

Med superheltekræfter søger han hævn og oprettelse på de mén, han har fået efter behandlingen. Filmen er tilsat humor, satire og superhelteelemnter i skøn virak.

Hvad med Deadpool 2?

Allerede før Deadpool 1 var færdig besluttede man sig for at lave Deadpool 2, men vi vil afholde os fra at gå i de helt store detaljer om filmen, da det uden tvivl vil afsløre elementer fra den første.

Deadpool 2 er dog på samme måde som sin forgænger fyldt med superheltedrama og humor. Den er helt sikkert værd at se. Start med Deadpool 1.

Se den på Blockbuster

I dag behøver du heldigvis ikke at forlade din dør, når du skal se film. Hos Blockbuster kan du streame næsten alle de filmtitler, du ønsker. Har du fået lyst til at se Deadpool, er den blot et enkelt klik væk. Og har du først set den ene, kan du jo fortsætte din filmaften med Deadpool 2.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]