Du er her:  / Filmnyt / Nye superheltefilm på vej

Nye superheltefilm på vej

post by related

Relaterede indlæg

Der bliver skruet helt op for superheltetemaet i 2016 hvor der kommer en perlerække af nye, spændende superheltefilm. Det glæder vi os naturligvis til, og vi har samlet 5 af dem vi glæder os aller mest til at se. Du kan se flere af forgængerne til disse film på streamingtjenester såsom Blockbuster, så der er rig mulighed for at få blive helt up to date på historierne inden de nye har premiere i 2016.

Antboy 3

Det er ikke tit man hører om danske superheltefilm, men her er Antboy i den grad en undtagelse. Antboy 3 er den tredje film omkring drengen der fik sine superkræfter fra en myre. I denne nye film nyder Pelle sin tilværelse med kæresten Ida. Men Loppen er i mellemtiden blevet løsladt og arbejder nu hos firmaet Exofarm. Der går ikke lang tid før Pelle opdager at der er noget helt galt.

Batman v Superman – dawn of justice

Superman har droppet regereingen, og flere af verdens store ledere har mistet deres tillid til ham. På opfordring af Lex Luther rejser Superman til Gotham for at starte en konfrontation med Batman, bl.a. ved at destruere hans batmobil.

Gambit

Det er endnu ikke meget vi ved omkring X-Men spin off filmen “Gambit”, men det er dog offentliggjort at det er Channing Tatum der tager hovedrollen som Remy LeBeau. Der har været tumult omkring selve produktionen, og bl.a. filmens instruktør smuttede fra projektet tilbage i efteråret. Om Gambit rent faktisk får premiere i 2016 vil tiden vise!

X-Men Apocalypse

X-Men Apocalypse instrueres af den oprindelig instruktør Bryan Singer, der tilbage i 2000 introducerede disse mutanter til verden med stor succes. Denne film vil foregå i år 1983 hvor holdet fra X-Men First Class står over for en fjende af enorme proportioner.

Suicide Squad

Batman, Superman og Catwoman er langt fra de eneste superhelte der kan have succes – og med sidste års succes “Guardians of the Galaxy” blev det slået fast, at succes ikke er bundet op på faste superheltekarakterer. Det vil “Suicide Squad” forsøge at lukrere på, når en gruppe af de værste skurke fra Batmans fjendekatalog begynder at udføre farlige opgaver for regeringen.

 

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]