Du er her:  / Filmnyt / Rigtige film skal streames derhjemme

Rigtige film skal streames derhjemme

post by related

Relaterede indlæg

Den bedste filmoplevelse får man selvfølgelig i biografen, hvor man ser de nye præmierefilm i høj kvalitet på et stort lærred, så film skal ses i biografen. Men man kan jo også se film i sin hjemmebiograf, som mange hjem i dag er udstyret med. Hvis man har et stort fjernsyn eller en projektor, så kan man i dag hygge sig i ledige stunder derhjemme sammen med familie og venner sammen med en god film.

Førhen skulle man ned i videobutikken og leje film, hvis der ikke lige var en ordentlig film i fjernsynet, og film bør man jo selv bestemme, hvornår man vil se dem, så derfor er det simpelthen praktisk med videofilm, som man enten har på DVD eller downloadet fra internettet. Udviklingen går nemlig stærkt på dette område, og efterhånden er der kommet flere udbydere på markedet, der simpelthen streamer både film, serier og TV kanaler fra nettet. Det har aldrig før været så nemt at få adgang til film som i dag, og streaming er meget nemt.

 

Sådan streamer man film

Som nævnt kræver streaming, man har adgang til internettet, og hvis man streamer film i høj kvalitet, så bør man have en hurtig internetforbindelse. Ved at streame en film, så downloader man blot en lille bid af filmen, som vises de næste par sekunder på skærmen, og i mellemtiden hentes automatisk de efterfølgende bidder, således det hele ses som en sammenhængende filmsekvens uden pauser. Man slipper derfor for irriterende download tid, og man sparer harddiskplads, når man bare streamer en film, så streaming er absolut kommet for at blive.

 

Her kan man streame nye film og serier

Flere og flere udbydere tilbyder i dag streaming tjenester, hvilket naturligvis koster noget pr. måned eller pr. film. DR streamer på deres hjemmeside flere af programmerne, og TV2 og TV3 har hjemmesider, hvor man mod betaling kan tegne abonnement på deres udbud. Netflix har et specielt udbud af film og serier, og her kan man også tegne abonnement på deres udvalg. Der findes visse hjemmeside, der lover gratis streaming af film, og den slags sider bør man være varsom med at anvende, da det er populære steder at sprede computervirus.

Hvis man elsker at se nye film og serier herunder danske film samt nye udenlandske film med danske undertekster, så bør man gå ind på Blockbusters hjemmeside, hvor man især finder det bedste udvalg af danske film samt film med danske tekster og dansk tale. Hvis man vil se den nye film ”Klovn Forever”, så er det nok det eneste sted på nettet, man kan se den. På den måde opnår man en perfekt løsning, idet man kun betaler for hver enkelte film, og man bestemmer selv, hvornår man vil se den, så dermed får man nemt og billigt adgang til nye film, som man kan se på mobilen eller derhjemme i stuen.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]