Du er her:  / Filmnyt / The Revenant er nomineret til 12 Oscars

The Revenant er nomineret til 12 Oscars

post by related

Relaterede indlæg

Manden der aldrig vinder en Oscar, Leonardo DiCaprio, kan meget vel gå hen og blive vinder i dette års Oscar festival. Hans nyeste film “The Revenant” er nemlig nomineret til hele 12 Oscars. Nogle af de kategorier den er nomineret i er bl.a. Bedste film, bedste mandlige hovedrolle og bedste instruktion (Instrueret af Alejandro González Iñárritu). Det var de selvsamme kategorier som filmen netop har vundet Golden Globes for.

The Revenant er dermed også den film i år der er nomineret til flest Oscars, skarpt efterfulgt af Sci-fi filmen “Mad Max: Fury Road” der er nomineret til 10 Oscars.

 

Det handler filmen om

Filmen The Revenant er en semibiografisk western, der foregår i den første halvdel af 1800-tallet. Her bliver en pelsjæger angrebet af en bjørn, og efterlades af sine kammerater der tror han er død. Det er han dog ikke, og han skal nu til at overleve alene i den barske vildmark.

Kun hvide skuespillere er nomineret

I kølvandet på alle Oscar nomineringerne, har der været en skarp kritik på grund af manglen på diversitet i de nominerede. Der er således kun hvide skuespillere repræsenteret igen igen. Mange påpeger at de synes der mangler skuespillere som Idris Elba (for sin rolle i “Beasts of no nation”, en original Netflix film), Zoe Kravitz (Mad Max Fury Road) og Will Smith (Conclusion)

 

Se videoen herunder hvor LA Times påpeger om det nu også virkelig kan være sandt, at ingen farvede skuespillere har gjort sig fortjent til en Oscar nominering i år:

 

Oscar uddelingen finder sted den 28. februar, så du har fortsat lidt tid til at læse op og se nogle af de film, der er nomineret.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]