Du er her:  / Anbefalinger / 5 gode film til julen

5 gode film til julen

post by related

Relaterede indlæg

Julen nærmer sig, og det betyder naturligvis også at der skal ses en masse gode film i den søde juletid. Julen er også en tid hvor de danske tv kanaler endelig sender film man gider se, og det er jo herligt! Men hvis nu du gerne selv vil finde de film du vil se, så har vi fundet fem af vores favoritter som vi vil dele med dig herunder – nogle af de skønne klassikere som man kan se igen og igen. (i hvert fald så længe det er december). Vil du have flere tips til gode julefilm så kig med her.

Fars fede juleferie

Hold jul med Chevy Chase og familien Griswold der er ved at forberede den store årlige familie julemiddag. Ingenting går dog helt som planlagt, og det er i den grad far Clarks uheld der sættes på prøve af de besværlige gæster.

The Nightmare before Christmas

Jack Skellington er kongen af Halloweentown, og han er en anelse træt af at lave det samme år efter år til Halloween. Da han en dag besøger Christmas town bliver han betaget, og forsøger at overbevise alle de sjove skabninger fra Halloweentown til at besøge Christmas town.

Elf

Buddy bliver opdraget af julemanden sammen med alle julemandens alfer – men Buddy er en ganske almindelig dreng. Da han opdager at han ikke er en alf, men et menneske rejser han til New York, for at finde sine rigtige forældre. Men tilværelsen i storbyen er noget anderledes end dagligdagen på nordpolen.

 

Alene hjemme

Klassikeren over dem alle, Alene Hjemme med den unge Kevin Maccallister der er blevet glemt af sin familie der rejser til Paris, og derfor tilbringer juleferien alene. Han akkompagneres af to indbrudstyve der forsøger at komme ind i familiens store palæ, men Kevin er klogere end dem, og må være kreativ for at skræmme tyvene væk.

Bossen og bumsen

En forretningsmand og en hjemløs bliver uden deres viden, en del af et væddemål. Forretningsmanden beskyldes for en forbrydelse, og den hjemløse bliver sat ind som hans erstatning. En sand nyfortolkning af Mark Twains klassiker ved navn Prinsen og tiggeren.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]