Du er her:  / Anbefalinger / En klassisk filmmusical man skal se

En klassisk filmmusical man skal se

post by related

Relaterede indlæg

The Sound of Music er et amerikansk musikalsk drama produceret og instrueret af Robert Wise. Filmen er en tilpasning af Broadway musicalen The Sound of Music fra 1959, komponeret af Richard Rodgers med tekst af Oscar Hammerstein. Filmens manuskript er skrevet af Ernest Lehman, og den handler om en ung østrigsk kvinde, der studerer til at blive en nonne i Salzburg i 1938, der er sendt til villaen af en pensioneret søofficer og enkemand for at være lærerinde til hans syv børn. Efter at bringe kærlighed og musik ind i familiens hjem gennem venlighed og tålmodighed, gifter hun sig medbetjenten og sammen med børnene, finder de en måde at overleve tabet af deres hjemland på gennem mod og tro.

Prisvindende musical

Filmen var en stor kommerciel succes, på trods af den også modtog noget kritik. Den har nemlig både vundet en masse priser, og var aften efter aften udsolgt i biografen.

The Sound of Music modtog fem Academy Awards, herunder bedste film og bedste instruktør. Filmen modtog også to Golden Globe Awards for bedste motion picture og bedste skuespillerinde, Directors Guild of America Award for Outstanding direktion, Achievement and Writers Guild of America Award for bedste skriftlige amerikansk musical mm.

Musicalen har altså modtaget en helt masse priser både møntet på manuskriptet, skuespillet og instruktionen af filmen.

Bring musikken ind i dit hjem

Du har nu også mulighed for at bringe musikken ind i dit hjem, da du kan streame The Sound of The Music gennem Blockbusters streaming tjeneste, hvor man i øvrigt kan leje og streame en masse andre film. Det er en god og brugervenlig tjeneste, der giver dig nem adgang til alle dine yndlingsfilm via en online service hos Blockbuster.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]