Du er her:  / Anbefalinger / Følg med i TV serier, når du har tid og lyst

Følg med i TV serier, når du har tid og lyst

post by related

Relaterede indlæg

Både tider og vaner forandrer sig, og vores TV vaner ændrer sig også meget i for tiden. Førhen var der kun 1 TV kanal, men så blev TV monopolet fjernet, og der var hele 2 TV kanaler at vælge imellem. Siden kom der flere og flere kanaler til med paraboler og antenneforeninger, således man pludselig kan have 50-100 kanaler at vælge imellem. Hvis yndlingsprogrammerne så ligger i arbejdstiden, eller når man er gået i seng, så kan man jo optage programmet på enten DVD eller harddisk, således man jo kan se programmet når man har tid og lyst til det.

Mange folk har dog haft svært ved at programmere videooptagere ordentligt, men det er blevet noget nemmere med de smarte optagefunktioner, som mange TV bokse har indbygget sammen med et praktisk menusystem til at bladre gennem kanalerne med. Men om få år ændrer det hele sig igen, da TV i fremtiden bliver streamet i realtime via internettet, og dette kan allerede lade sig gøre i dag.

Streaming af TV og film fra nettet

Udviklingen går i stigende grad væk fra traditionelle TV programmer over mod TV on-demand, således man altid selv kan hente sine yndlingsprogrammer og serier, når man har tid og lyst til dem. I dag lagrer TV stationerne i forvejen alle udsendelser på en stor server, hvorfra alle kunderne kan logge ind via deres abonnement og streame et ønsket program, når man har lyst til at se det. Både DR1, TV2, TV3 og flere andre tilbyder denne service på deres hjemmeside, hvor man også kan finde en programoversigt.

Konkurrenter til TV selskaberne

De store amerikanske TV selskaber som HBO og Netflix vinder mange nye kunder overalt i verden, hvor de netop via internettet giver kunderne et unikt login, således man simpelthen kan streame film og serier direkte fra nettet, uanset hvor man befinder sig, og endda på den enhed, man har lyst såsom:

  • Mobiltelefon
  • Tablet
  • PC eller MAC
  • PlayStation
  • Smart TV

På den måde behøves man bare en rimelig internetforbindelse, således man altid lige kan logge ind og klike ind på en passende udsendelse og se den, mens man enten kører i bus eller tog, eller hvis man sidder sammen med venner eller familie og vil se en god film. Denne nye tendens har også ramt videoudlejningsbranchen, og den store gigant Blockbuster har da også ændret sig koncept, således kunderne nu nemt og enkelt kan streame film og serier på Blockbusters hjemmeside, og det gælder også nye og danske film og TV serier, så her finder man et godt udvalg.

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]