Du er her:  / Film trailers / Filmnyt / Angry Birds The Movie

Angry Birds The Movie

post by related

Relaterede indlæg

Flere millioner mennesker verden rundt har i løbet af de sidste 6 år downloadet spil-appen Angry Birds til deres telefoner.

Spillet – som I sikkert kender – går ud på at sende fugle med forskellige karakteristika af sted med en slangebøsse. Målet er, at man rammer samtlige antal af grønne grise, som varierer i størrelse og hvor på banen de befinder sig.

 

Fra app til film

Nu har direktørerne Clay Kaytis og Fergal Reilly i samarbejde med forfatteren Jon Vitti valgt at producere en spillefilm med de arrige fugle i hovedrollerne. Man har bl.a. allieret sig med Jason Sudeikis, som bl.a. er kendt fra filmene ’Horrible Bosses 1 & 2’ samt ’The Bounty Hunter’.

Jason Sudeikis lægger stemme til den ikoniske røde fugl fra spillet, hvor man bl.a. også har fået fat i Peter Dinklage – kendt fra Games of Thrones og X-Men – til at lægge stemme til den mægtige ørn i filmen. En anden velkendt skuespiller, som lægger stemme til den grønne gris, er Bill Hader. Bill er kendt fra film som 22 Jump Street, Men in Black 3 og Ice Age 3 – Dinosaurerne kommer, hvor han lagde stemme til Gazellen.

Animationsfilmen som forsøger at blande action- og komediegenren, er sat til at udkomme i Danmark d. 30. juni 2016.

I skal dog ikke snydes for traileren allerede nu, som vi godt kan afsløre, nok skal give jer et godt grin med på vejen. Uden nærmere introduktion, så har I den her – der er noget at se frem til i det nye år:

Billede: Oran Viriyincy

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]