Du er her:  / Anbefalinger / Tøsefilm du bare må se!

Tøsefilm du bare må se!

post by related

Relaterede indlæg

Skal du have en tøse/hygge aften sammen med dine veninder, eller er du bare i humør til at se en chick flick. Så kommer her en liste over, tøsefilm du bare må se!

 

Mean Girls

Lindsay Lohan spiller hovedrollen i tøsefilmen Mean girls, fra 2004. Cady Heron (Lindsay Lohan) er blevet hjemmeundervist det meste af sit liv, men da hun sammen med hende forældre flytter til USA, begynder hun i alm. high school.

Her tager skolens mest populære piger hende under deres vinger og det betyder også en masse pigedrama. Så, hvis i gerne vil se en sjov film med lidt pigedrama, så er Mean Girls lige det du skal se.

 

Clueless

Alicia Silverstone spiller den rige high school elev Cher, som prøver at hjælpe en ny elev på skolen med at blive mere populær. Men tingene går ikke lige som hun vil og pigen hun prøver at hjælpe vender sig imod hende.

Cher kommer på prøve og får brug for al sin charme, humor og intelligens for at kunne håndtere sin familie, skolen, forhold og vigtigst af alt hendes sociale liv.

 

LOL

Miley Cyrus spiller en teenage pige som bliver uvenner med sin bedste veninde over en fyr. Man følger hende også igennem andre udfordringer og det er med til at gøre LOL til en anderledes tøsefilm, da der er fokus på flere problemer end kun kærestesorger. LOL er den perfekte tøsefilm med elementer fra Paris, New York, og high school livet.

 

Bridget Jones dagbog

Renée Zellweger spiller den uskyldige Bridget Jones som er fast besluttet på at forbedre sig selv og hendes hverdag, mens hun leder efter den helt store kærlighed.

I filmen Bridget Jones dagbog, kæmper hun mod hendes alder, vægt, job, mangel på mænd og alle de udfordringer som hun skriver dagbog over. En super sød film, hvor men virkelig forelsker sig i Bridget Jones.

 

She’s all that

Zack Siler og Laney Boggs er navnet på de to hovedroller i filmen, She’s all that.

Plottet i filmen handler om det evige og altid omtalte galla fest, hvem man skal have med som galla partner og hvem bliver konge og dronning. Laney er en kunstnerisk pige som ikke gider være en del af high school ræset og passet mest sig selv. Zack Siler spiller skolens seje dreng og er kongen til ballet. Han laver et væddemål med sin ven om at få Laney, skolens ikke så populære pige med til ballet. Filmen har mange elementer fra en original eventyrs historie men, den udspiller sig på en helt anden måde, end man lige forventer.

Få flere forslag til gode tøsefilm lige her!

Dette site administreres af:

IncentiveMedia

For yderligere info og annonceringsmuligheder kontakt os på:
[email protected]